Еко Вікна Плюс
Еко Вікна Плюс
Київ, Кулибина 5
Фото  1 Вікна Salamander 2D Design, Salamander Streamline. 114856

Вікна Salamander 2D Design, Salamander Streamline.

600 грн
Код 114856
Постачальник Еко Вікна Плюс
Виробник Salamander
Одиниця виміру шт.
Производитель Эко Окна Плюс
Оцінка

Опис

Металопластикові вікна, двері, балкони SALAMANDER.

Вікна Salamander 2D Design являють собою оптимальне співвідношення технічних характеристик і класичного дизайну.

Профіль Salamander Streamline

Виробництво нового профілю під брендом Salamander (Саламандер) Streamline (Стрімлайн) німецькі інженери почали в 2003 році. Профільна система Salamander (Саламандер) Streamline (Стрімлайн) відповідає всім нормам і вимогам предьявление до сучасного будівництва. Офіційний дебют профільної системи Streamline стався на 4-ій міжнародній будівельній виставці «Windows & Doors 2004» в місті Москва на гостіпріімних площах спортивного комплексу «Олімпійський».

У новому профілі Salamander Streamline , завдяки збільшеній ширині 76 мм якісно зросли теплозахисні і звукоізоляційні характеристики. Таким чином, концерн Salamander Industrie-Produkte GmbH знову довів свою спроможність на ринку металопластикових вікон. На відміну від інших виробників металопластикового профілю фірма Salamander не стала йти по шляху створення дешевої і спрощеною версією профілю для економічної серії. Профіль Salamander Streamline спроектований по всім вимогам ГОСТів і стандартів Євросоюзу, з урахуванням кліматичного поясу країн СНД, м.Києва і Київської області та природно у відповідності зі стандартами фірми SALAMANDER, такими як повна сумісність з попередніми профільними системами, сліпуча білизна і глянець поверхні пластикового вікна Salamander, відмінна якість пластику і чітка геометрія конструкції.

Неперевершений дизайн профільних систем Salamander ( Саламандер ), гарантує витончені контури профілю, полуокруглой з традиційним для Salamander радіусом в 5 мм. Хотілося б відзначити що німецькі конструктори зберегли деякі технічні переваги зняти з производста систем, які гарантують високу надійність і високий захист всіх вікон торговельної марки.

Залишити коментар

Коментарі, відгуки

Коментарів ще немає. Залишити коментар

Інші пропозиції



Рекламні посилання
Реклама за 3000 грн на рік

від будівельного портала

Тисни, та дізнайся більше

або пишіть: reklama@promobud.ua